Will Smith dhe Martin Lawrence rikthehen me “Bad Boys”

31 Janar, 2023 - 10:30 pm

“Djemtë e këqij” po rikthehen zyrtarisht, me Will Smith dhe Martin Lawrence.

Ata njoftuan se do të ribashkohen për filimin e radhës të “Bad Boys”.

Sony Pictures konfirmoi se vazhdimi është në fillimet e para dhe skenari do të jetë i Chris Bremner.

Krijuesit e filmit drejtuan filmin “Bad Boys for Life” të vitit 2020, i cili ribashkoi Smithin dhe Lawrencen 25 vjet pasi filmi i parë “Bad Boys” u publikua në vitin 1995.

Menjëherë pasi filmi i tretë u shfaq në kinema, u bë e ditur se një film i katërt “Bad Boys” ishte në zhvillim.

“Bad Boys for Life” vazhdoi të fitoi 426.5 milionë dollarë në arkat botërore, si një nga filmat e fundit të epokës para pandemisë./ KultPlus.com

Të ngjajshme