Foto e rrallë, Ismail Qemali dhe Isa Boletini në Londër (FOTO)

28 Nëntor, 2022 - 8:00 pm

Fotografitë e rralla janë ato të cilat të mbushin me emocion dhe sheh diçka të cilën nuk e keni parë për një kohë të gjatë.

E tillë është edhe fotografia e paraqitur më poshtë, në të cilën janë Isa Boletini, Ethem Vlora, Ismail Qemali, Mehmet Konica. / KultPlus.com

Të ngjajshme