займ на карту онлайн потребительский кредит

Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

Nëntor 11, 2018 - 11:30 am

Fotografi i njohur anglez Joseph Richard Auber, kishte udhëtuar në Shqipëri dhe Kosovë, në vitin 1917, duke realizuar shumë fotografi nëpër qytete dhe fshatra.

FMimages.net sjell disa fotografi të autorit Auberit.

Të ngjajshme