Nënë Tereza në një fotografi të rrallë

19 Gusht, 2018 - 2:30 pm

Një fotografi e rrallë e Nënë Terezës, me motrën e saj dhe një mike, shkruan KultPlus.

Fotografia është publikuar në faqen Albanian Vintage…, ndërsa Shën Nënë Tereza shihet që ishte në moshë shumë të re.

Shën Nënë Tereza e Kalkutës (në këmbë) me motrën e saj dhe një mike./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme