займ на карту онлайн потребительский кредит

Shqiptarët, shpëtimtarët e hebrenjve

Korrik 25, 2017 - 9:00 am

Në fotografi shihet familja Franses, refugjatë hebrenj nga Maqedonia, bashkë me familjen shqiptare Kasapi e cila i strehoi dhe i shpëtoi ata gjatë Luftës së Dytë Botërore. / KultPlus.com

Të ngjajshme