Vjeshta në qytetin e bukur të Prishtinës (FOTO)

22 Tetor, 2020 - 6:58 pm

Vjeshta gjithmonë din të mahnisë me ngjyrat e saj.

Prishtinës vjeshta i falë jetë dhe e bënë të frymojë ndryshe. Verdhë e kuqrremë jane disa nga ngjyrat më të bukura të kësaj stine që konsiderohet tejet artistike.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të Prshtinës, gjatë vjeshtës së këtij viti.

Vjeshta e këtij viti, edhe pse në një Kosovë ku pandemia tashmë ka kapluar secilin qytet, është ajo që të paktën po kënaqë syrin e qytetarëve. / KultPlus.com

Photo by: Agan Kosumi

Photo by: Bujar Gashi

Photo by: Agan Kosumi

Photo by: Bujar Gashi

Photo by: Bujar Gashi

Photo by: Agan Kosumi

Photo by: Bujar Gashi

Photo by: Ennes Berveniku

Photo by: Bujar Gashi

Të ngjajshme