Java e Modës në New York, prezantohen koleksionet Pranverë / Verë 2018

20 Shtator, 2017 - 3:39 pm

Java e modës në New York hapi serinë e ngjarjeve ndërkombëtare të javës së modës. Këto javë të modës janë bërë një magnet për stilistët, të etur për të përfaqësuar vizionin dhe koleksionet e tyre në botë. Koleksionet Pranverë / Verë 2018 ishte gjithçka për dritën dhe të qetën, por jo vetëm. KultPlus ju sjellë disa fotografi nga Java e Modës në New York. / Kultplus.com

Të ngjajshme