Restauranti “Down Town” në Prishtinë

30 Korrik, 2018 - 4:09 pm

Jeni të mirëseardhur të provoni shumëllojshmërinë e ushqimeve me shijet specifike meksikane, sikurse edhe koktejet dhe birrat e famshme meksikane, në ambientin e ngrohtë me dekor autentik meksikan, me pamje nga sheshi i kryeqytetit.

Tek ne do të gjeni kualitetin, profesionalizmin, traditën e përkushtimin që do t’ju japin rehatinë si në shtëpinë tuaj. Me mbi 15 vite përvojë jemi të vetmit në vendin tonë që ofrojmë specialitetet më të famshme meksikane si: Fajitas, Tacos , Burrito, Nachos, Quesadillas, Enchiladas, Chimichangas e shumë ushqime tjera të shijshme që mund t’i shijoni vetëm tek restaurant mexican “Down Town”.


“Down Town Prishtinë” SH.P.K.
Nr Biznesit 71125955
Nr Fiskal 601205009
Tel: 045/ 11 77 99
Adresa: rr. “Edith Durham” nr.35
10000 Prishtinë
Email: [email protected]

Të ngjajshme