Alarm për bombë, rrethohet përsëri Rektorati

24 Maj, 2022 - 12:45 pm

Lajmin për alarmin e ka konfrimuar zëdhënësja e policisë së Kosovës, Flora Ahmeti.

“Rreth orës 12:00 është pranuar informata për dyshimet që ndërlidhen me një shpërthim të mundshëm në Rektoratin e Universitetit “Hasan Prishtina” në Prishtinë. Informacionet e para flasin se kanosja e dyshimtë ka ardhur përmes postës elektronike. Policia menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur ndërmarrjen e veprimeve operative të nevojshme për të menaxhuar me situaten”.

Të fundit

Të ngjajshme