Aurita Agushi: Arsimtare e dashur, jo në të gjitha lëndët jam e aftë që t’u ndihmoj fëmijëve të mi

10 Dhjetor, 2019 - 10:49 am

Po afron përfundimi i gjysmë vjetorit të parë në shkollat e Kosovës, dhe ballafaqimi i prindërve me rezultatet e fëmijëve ka bërë që të ngjallë reagime të ndryshme.

Mësimdhënësit kërkojnë që për një sukses më të madh të nxënësve, të kenë edhe bashkëpunimin e prindërve, por edhe prindërit shpesh vlerësojnë që po ngarkohen me punën për të cilën nuk janë të thirrur.

Për këtë çështje ka reaguar edhe Aurita Agushi, aktore e njohur kosovare, e cila për suksesin dhe mossuksesin e nxënësve, e adreson kryekëput te mësimdhënësit.

KultPlus ju sjell reagimin e saj e cila e ka shfaqë nëpërmjet një statusi, status që ka ngjallë reagime edhe te prindërit e tjerë.

Nëse në një klasë prej 32 nxënëseve, në test vlerësohen vetëm dy nxënës me 5 , dy me 4 dhe 28 tjerë me 3-2 dhe 1, problemi është kryekëput te ti arsimtare e dashun.

P.S
Jo në të gjitha lëndët jam e aftë me i ndihmu fëmijët e mi. Prandaj jeni ju aty, për secilën lëndë nga një mësimdhënës./ KultPlus.com

Të ngjajshme