Baleti Kombëtar i Kosovës do të zhvillojë turne nëpër Kosovë

10 Qershor, 2022 - 11:03 am

Baleti Kombëtar i Kosovës do të realizojë turneun e shfaqjeve nëpër Kosovë, shkruan KultPlus.

Do të interpretohen dy koreografi nga Richardo Fernando, shfaqje që kanë ngjallur emocione të jashtëzakonshme në të gjithë botën.

Madhështia e koreografit do të ndërthuret me balerinët për të shfaqur pjesën magjike të baletit.

Më 15 Qershor, Baleti Kombëtar do të jetë në Gjakovë, për të vazhduar më pas në Prizren (16 qershor), Ferizaj (17 qershor) dhe për ta përmbyllur me Gjilanin në 20 qershor. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme