Çeku nënshkruan marrëveshje për ndërtimin e stadiumit në Hogosht, dhe rinovimin e stadiumit të Malishevës

31 Mars, 2023 - 12:26 pm

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrualla Çeku, ka nënshkruar marrëveshje për ndërtim dhe rinovim të stadiumeve në Hogosht dhe Malishevë, shkruan KultPlus.

Këto marrëveshje sipas ministrit Çeku janë nënshkruar pasi arritja e rezultateve të dëshiruara në sport, shkon krahas me përmirësimin e infrastrukturës sportive.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të Ministrisë së Rinisë Kulturës dhe Sportit në facebook:

Angazhim maksimal për sportin

Arritja e rezultateve të dëshiruara në sport shkon krahas me përmirësimin e infrastrukturës sportive. Për pëmbushjen e këtij synimi, dje janë nënshkruar dy marrëveshje.

Në mes të ministrit Hajrullah Çeku dhe Kryetarit të Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, u nënshkrua marrëveshja përmes të cilës MKRS mbështetë ndërtimin e stadiumit në fshatin Hogosht, projekt i cili parashihet të përfundoj në vitin 2025.

Marrëveshja e dytë iebashkëpunimit u lidh me Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, ku parashihet mbështetje financiare për punime në stadiumin e qytetit “Liman Gegaj”, investim që do të bëhet gjatë vitit 2023 dhe 2024./KultPlus.com

Të ngjajshme