Cili është profesioni më i paguar në Kosovë ?

1 Nëntor, 2022 - 1:40 pm

Të gjithë profesionet e teknologjisë tani janë ndër profesionet më të kërkuara në tregun e punës. Studio Shkenca Kompjuterike përderisa teknologjia po përfshihet në jetën tonë çdo ditë e më shumë dhe bota ka nevojë për ‘technology people’.

Profesioni i së ardhmes, me pagën më të lartë në treg të punës dhe më të kërkuarin është ai në Shkenca Kompjuterike.

Kolegji Universum ofron studime të programit Shkenca Kompjuterike duke ju sjell studentëve botën teknologjike në duart e tyre, me mundësi të studimit të teknologjisë nga afër me metodat më inovative të ligjerimit.

Drejtori akademik i këtij departamentit është Prof. Asoc. Dr. Selim Temizer, PhD në Massachusetts Institute of Technology,  një nga emrat më eminent të Shkencave Kompjuterike.

Universum ka një program me cilësi te lartë ku studentët përgatiten me anë të praktikës në nivel global që mund të shërbejnë si lider në fushën e informatikës dhe më shumë.  

Në programin e Shkencave Kompjuterike mësohen lëndët që nga hyrja në programim dhe web teknologji, e deri tek majat e teknologjisë të këtij shekulli, intelegjencën artificiale.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

Të ngjajshme