Diplomati francez Z. Alain Le Roy mban ligjëratë publike në Kolegjin Universum

16 Qershor, 2021 - 9:01 pm


Të premtën me 18 Qershor nga ora 11:00 Kolegji Universum organizon Ceremoni & Ligjeratë Publike me Z. Alain Le Roy, Diplomat Francez, i cili ka qenë Administrator Gjeneral i Kombeve të Bashkuara në Kosovë nga viti 1999 – 2000.

Tema e ligjeratës është “Perspektiva e Republikes se Kosoves sipas Alain Le Roy“. Poashtu në shenjë mirënjohje për kontributin e tij në Kosovë, Kolegji Universum do t’i ndaje Z. Le Roy cmimin për “Te Drejta të Njeriut dhe Paqe”.

Eventi do të mbahet në Kampusin e Kolegjit Universum në Lipjan dhe është i hapur për të gjithë të interesuarit.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Artikull i sposorizuar nga Kolegji Universum)

Të fundit

Të ngjajshme