Edhe këtë vit, Kolegji Universum mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime

5 Gusht, 2019 - 2:28 pm

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversalKolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime. 
Për shkak të këtij interesimi të jashtëzakonshëm të maturantëve për regjistrim, këtë vit Kolegji Universum ka hapur edhe kampusin e katërt më inovativ në vend, objekt ky i cili dukshëm do të ndikojë në përmirësimin e standardit studentor dhe do të rris kapacitetet e Kolegjit Universum për pranimin e studentëve të rinjë. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame
Përveq kampusit të ri modern, Kolegji Universum këtë vit ka shtuar programe të reja studimi dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 22 shtete të BE-së dhe Turqi. 
Aplikimet kanë filluar, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

108 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të këtyre bursave. Informohu më shumë për programet e reja dhe për BURSAT ndërkombëtare që i ofron Kolegji Universum.
Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame apo kontakto [email protected], 044 144 062 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.

Të fundit

Të ngjajshme