Etno Fest shënon edicionin e 11-të, i dedikohet Kultit të Tokës dhe të Ujit

22 Gusht, 2021 - 1:27 pm

Tash e dy ditë veçse ka filluar edicioni i 11-të i Etno Fest-it, i cili si çdo vit tjetër, edhe këtë vit erdhi me një program tejet atraktiv për dashamirësit e artit dhe kulturës, shkruan KultPlus.

Këtë vit, në edicionin e 11-të të tij, ”Etno Festi” ka zgjedhur si temë kryesore Kultin e Tokës dhe Kultin e Ujit.

Ndërkaq, sot, Etno Fest-i shënon ditën e tretë të këtij edicioni ku ndër të tjera edhe kane publikuar programin e sotëm, të cilin KultPlus e sjell më poshtë.

”Etno Fest” synon gjetjen, ruajtjen dhe promovimin e vlerave të qëndrueshme të arteve dhe kulturës tradicionale duke i ofruar ato si lëndë frymëzimi për artet kontemporane.

”Etno Fest” do të mbahet deri më datë 26 gusht të këtij viti. / KultPlus.com

Të ngjajshme