Falem’nerës Liburn Dema

22 Gusht, 2020 - 11:43 am

Liburn Dema, është njëri nga punonjësit shëndetësor i cili tash e pothuajse një muaj është pjesë e mjeksësisë sportive në mjekimin intenziv të pacientave me Covid, duke u bërë kështu edhe ky ndër mjekët që po dhëjnë kontributin e tyre në luftën e Kosovës kundër Covid19.

Liburn Dema tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Liburni ka edhe një mesazh: Të gjithë qytetarët e Kosovës të kenë kujdesë që nesër të mos i rrezikojnë më të dashurit e tyre!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme