Falem’nerës Luljeta Bela- Blakqori

20 Gusht, 2020 - 1:25 pm

Dr. Luljeta Bela Blakqori nga Prishtina është njëra nga punëtoret shëndetësore e cila punon te transfuzioni i gjakut në QKUK në përballjen e Kosovës me Pandeminë COVID-19.

Luljeta Bela Blakqori tashmë është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Luljeta ka edhe një mesazh: Ne nuk lodhemi kurrë për ju, e ju kujdesuni për veten tuaj dhe për ne.

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme