Fëmijët në Selanik vazhdojnë mësimin në shqip

26 Shtator, 2019 - 11:25 am

“Mësojmë shqip në Selanik”, është slogani që Ministri i Shtetit dhe Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko, e ka përdorur për ta njoftuar publikun se edhe këtë vit fëmijët shqiptar në Selanik do të mësojnë në shqip, shkruan KultPlus.com

“Mësojmë shqip në Selanik”, për të tretin vit fëmijët e komunitetit shqiptar në Selanik vazhdojnë mësimin plotësues të gjuhës shqipe, i cili fillon më 13 tetor. Këtë vit fëmijëve do t’i dhurohen abetare dhe tekste të tjera mësimore falas, të cilat janë shpërndarë pak ditë më parë nga Qendra e Botimeve për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Postën Shqiptare.

Të fundit

Të ngjajshme