Fillon gara për esenë më të mirë, shpërblimi BURSË për tri vite studimi!

8 Gusht, 2019 - 6:43 pm

Kolegji Universum për disa vite me radhë organizon garën për esen më të mirë në Gjuhë Angleze dhe Gjuhë Gjermane. Përmes të cilës inkurajohen të gjithë maturantët të cilët kanë njohuri dhe dëshirojnë të studiojnë Gjuhë Angleze apo Gjuhë Gjermane të bëhen pjesë e garës, të përfitojnë bursë për studime në njërin nga këto programe në Kolegjin Universum
Afati për dorëzim të eseut është 1 Shtator 2019, eseu dorëzohet në email tek Prof. [email protected].
Kolegji Universum është i vetmi institucion i akredituar në Kosovë që e ofron programin e Gjuhës Gjermane për studime. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuMame. Përveq studimeve në Gjuhe Gjermane studentët nga viti i dytë fillojnë punën praktike në institucionet partnere të Kolegjit Universum.

Poashtu programi i Gjuhës Angleze në Kolegji Universum përveq praktikës dhe punësimit, studentët gjatë gjithë vitit marrin pjesë në aktivitete të ndryshme extra kurrikulare në mënyrë që të fitojnë përvojë profesionale përtej teorisë. 

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Eksploro Evropën gjatë studimeve, studio një semester me BURSË të plotë në njërin nga 22 shtete të BE-së. Shiko fotot e 108 studentëve tanë përfitues të bursave ndërkombëtare https://bit.ly/2HWfylt  

Për më shumë informata rreth Kolegjit Universum dhe mundësive për studime, kontaktoni në: [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062. Apo regjistrohuni online https://bit.ly/2HuMame

Të fundit

Të ngjajshme