Flet zëdhënësja e KRU “Prishtina”, e cila me laps e letër ftoi konsumatorët ta shkarkojnë

20 Mars, 2023 - 10:30 pm

Me një mënyrë të pazakontë, Kompania Rjonale e Ujësjellësit KRU “Prishtina” ka bërë një falënderim dhe thirrje për konsumatorët.

Përveç mënyrës së zgjedhjes për të falënderuar në këtë formë konsumatorët, ajo e cila ka tërhequr vëmendjen e opinionit është edhe bukurshkrimi.

E prapa kësaj qëndron zëdhënësja e kësaj kompanie, Arjeta Mjeku, derisa ka treguar arsyet se përse vendosi ta bëjë një veprim të tillë.

“Unë punoj si PR në KRU Prishtina që 20 vjet. Ideja e këtij shkrimi ishte ndërlidhja e së kaluarës me të tashmen. Duke shkruar në tastierë, përveq tjerash, kemi harruar edhe shkrimin me dorë e sidomos bukurshkrimin. Le të shërbejë për gjeneratat e reja që shkrimi i bukur ndihmon në pedantëri dhe si i tillë zhvillon aftësitë fizike dhe mendore”, ka thënë Mjeku për Gazetën Enigma.

Të fundit

Të ngjajshme