Gabime drejtshkrimore në broshurat informuese të Universitetit të Prshtinës

15 Shkurt, 2020 - 1:05 pm

Sot për nder të 50 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës, u mbajt një ceremoni ku të pranishëm ishin qeveritarë, rektorë ndërkombëtarë e vendorë, profesorë, studentë etj, shkruan KultPlus.

Mirëpo edhe pse shënohen 50 vjet të një institucioni, funksioni i të cilit është dija dhe arsimi, është bërë një gabim në broshurat informuese të UP-së.

Në ballinën e broshurës shkruhej ‘“50 Years Universitety of Prishtina”, e që do të duhej të ishte ’50 Years University of Prishtina’ në vend të ’50 Years Universitety of Prishtina’. / KultPlus.com

Të ngjajshme