Hapet furra e parë shqiptare në München

22 Tetor, 2020 - 8:56 pm

Shembujve të suksesit të shqiptarëve në vende të ndryshme të botës u shtohet edhe biznesi i familjes Beqaj, e cila vazhdon traditën e tyre të furrëtarëve, në Mynih.

Në furrën e tyre “Adriatiku” ofrojnë shumëllojshmëri të gatimeve tradicionale shqiptare dhe të atyre gjermane,

Familja Beqaj nga Hasi po vazhdojnë me sukses traditën e tyre të furretarëve, me pronarët Dini Beqaj dhe bashkeshorten e tij, Sabina Beqaj, të cilët me punën e palodhshme po korrin sukses edhe në Mynih.

Për gjithë ata që dëshirojnë ushqime tradicionale nga furra, ju ofrohet nga “Adriatiku” që gjendet në Holzapfelstr.10, 80339 München.

Kjo furrë ofron llojllojshmëri të gatimeve tradicionale shqiptare dhe të atyre gjermane. Ata startuan me punën e tyre këtu në Mynih me dëshirën që sukseset e tyre të jenë pa fund. /albinfo/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme