Hapet konkursi për drejtor të përgjithshëm të RTK-së

7 Shkurt, 2022 - 8:45 pm

Bordi i RTK-së ka shpallur konkursin për drejtor të përgjithshëm të mediumit publik, përcjell KultPlus.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 21 shkurt në orën 16:00.

Në konkursin e publikuar në uebfaqen e RTK-së, thuhet se të gjithë të interesuarit duhet t`’i dorëzojnë dokumentet personalisht në Zyrën e Bordit të RTK-së.

Ndërsa, në konkurs thuhet se në bazë të Ligjit për RTK-në, Drejtor i Përgjithshëm nuk mund të emërohet personi, i cili: Mban post publik të zgjedhur (funksionarët publikë), ka qenë deputet, ministër, zyrtar i lartë i pushtetit qendror ose lokal, ose anëtar i forumeve drejtuese të subjekteve politike gjatë tri viteve të fundit, ka interes financiar të drejtpërdrejtë ose indirekt në biznesin e mediave dhe reklamave ose është dënuar pas procesit të rregullt, për vepër penale e cila është e dënueshme mbi gjashtë muaj burg.

Këtu mund ta shkarkoni aplikacionin. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme