Homoseksualizmi ka ekzistuar gjithmonë, ish-prifti e dëshmon përmes fotove

16 Gusht, 2019 - 5:30 pm

“Dashuria është dashuri’ dhe kështu ka ndodhur që nga lindja e njerëzimit.
Sidoqoftë, në të kaluarën ishte shumë më vështirë se sot – sidomos për marrëdhëniet e të njëjtës gjini.

Këto lidhje ishin parë si mëkat, madje ishin shtypur edhe përmes ligjit, duke u dënuar edhe me vdekje.
Në këtë kohë çiftet gay mund të martohen legalisht.
Për të festuar mirëqenien e rritur brenda këtyre komuniteteve, një ish-prift i quajtur Nathan Monk, ka mbledhur fotografi të vjetra që vërtetojnë ekzistencën e tyre në shoqëri dhe se homoseksualët nuk janë një prodhim i kulturës së dekadave të fundit. /klankosova.tv/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme