‘Java e shoqërisë civile’, 70 aktivitete në mbi 20 qytete me fokus të rinjtë

12 Maj, 2022 - 10:48 pm

Një sërë eventesh dedikuar punës dhe veprimtarisë së organizatave dhe aktivistëve të shoqërisë civile në vend, po zhvillohen përgjatë datave 7-16 maj, në kuadër të “Javës së shoqërisë civile në Shqipëri”.

Në aktivitetin e organizuar nga Partnerët Shqipëri dhe Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile ishte sot e pranishme edhe ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi.

“Java e shoqërisë civile në Shqipëri” synon krijimin e një hapësire për të gjithë aktorët e shoqërisë civile, si katalizatorë të ndryshimeve pozitive në shoqëri, për t’u bërë bashkë, diskutuar dhe krijuar zgjidhje dhe veprime të përbashkëta në të ardhmen.

Tematika e kësaj jave për këtë vit është “Të rinjtë në veprim” dhe në kuadër të kësaj jave po organizohen 70 aktivitete rajonale në mbi 20 qytete me fokus të rinjtë./atsh/ KultPlus.com

Të ngjajshme