Ka ndërruar jetë edhe e veja e Hysni Kapos, numrit dy të komunizmit në Shqipëri

1 Mars, 2020 - 9:30 am

Pak ditë pasi ndërroi jetë Nexhmie Hoxha në moshën 99 vjeçare, ka ndërruar jetë edhe Vito Kapo e veja e Hysni Kapos, ish numri dy i PPSH-së.

Ajo ka mbajtur shumë poste të rëndësishme gjatë kohës së komunizmit ku ka qenë ish-ministre e industrisë së lehtë në vitet 1987-1990 si dhe ish-kryetare e Bashkimit të Grave para viteve ‘90.

Në fillimet e para Kapo ka qenë sekretare e Enver Hoxhës pranë Shtabit të Përgjithshëm në Helmës dhe Odriçan./T Ch/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme