Kafshë, njerëz dhe ndërtesa përrallore, njihuni me disa nga fotografitë më të mira të vitit 2020

19 Shtator, 2020 - 7:38 pm

Fotografë nga e gjithë bota kanë dërguar fotografitë e tyre më të mira në konkursin “Sony World Photography Awards 2020″ .

Njerëz, kafshë e arkitektura mbresëlënëse janë pjesë integrale e këtij konkursi. “Sony World Photography Awards 2020”, është një konkurs i hapur për fotografë të rinj nga e gjithë bota dhe në fokus ka promovimin e këtyre të fundit në arenën ndërkombëtare.

Gjithashtu, fotografët vlerësohen nga ekspertë të njohur dhe imazhi më i mirë vlerësohet me çmimin 60 mijë dollarë. Më poshtë mund të ndiqni disa nga fotografitë më të mira në konkurs./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme