Kolegji Universum ofron diplomë të dyfishtë në bashkëpunim me universitetet prestigjoze nga Gjermania, Anglia dhe Finlanda

22 Korrik, 2021 - 8:00 pm

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversalKolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime. 

A dëshironi të studioni Infermieri, Fizioterapi, Siguri Kibernetike, Gjuhë Gjermane apo Estetike dhe Higjene Dentare? Atëherë, Kolegji Universum është vendi ku ju duhet të drejtoheni. Shikoni listen e plote te programeve https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/.

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

Regjistrimet po vazhdojnë, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko.

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Poashtu të gjithë maturantët kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum dhe Viva Fresh. APLIKO në këtë link: shorturl.at/dixOV.

Sipas Studimeve Duale – koncepti Gjerman i financimit te studimeve nga bizneset, studentët do të përfitojnë: 1. Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit;2.Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë;3.Punësim i Garantuar pas diplomimit.

Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën në VIVA FRESH!

Merr diplomë të dyfishtë Gjermane, Angleze apo Finlandeze nga Kolegji Universum dhe Universitetet Partnere. APLIKO tani https://www.universum-ks.org/sq/apliko/.

Kontakto [email protected], 044 144 062 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Të fundit

Të ngjajshme