Kolegji Universum siguroi paisje të reja mjekësore për praktikë të studentëve

27 Gusht, 2020 - 4:42 pm

Kolegji Universum siguroi pajisje të reja mjekësore për kabinete për programet Fizioterapi, Infermieri, Estetikë dhe Higjenë Dentare, duke krijuar një mjedis mësimi eksperimental në të cilin secili i diplomuar është i pajisur me njohuritë, aftësitë dhe vlerat për të siguruar kujdesin ndaj pacientit.

Fokusi i mësimit eksperimental në Kolegjin Universum është që studentët të aplikojnë dhe zhvillojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre në një mjedis pune. Puna praktike dhe zhvillimi i aftësive do të rrisë shanset për punësim dhe do të ndihmojë në zhvillimin e aftësive personale.

Kolegji Universum ofron një mjedis stimulues dhe bashkëpunues që promovon edukimin, kërkimin shkencor, shërbimin dhe udhëheqjen.

Apliko për studime https://www.universum-ks.org/apliko/

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar programe të reja si Fizioterapi, Estetike dhe Higjene Dentare, Juridik, Gazetari Digjitale. Shiko listen e plotë të programeve https://www.universum-ks.org/studime-bacelor/

Përveq kësaj Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtarë për studentë! Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së dhe Turqi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Për më shumë informata kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Të fundit

Të ngjajshme