Koronavirusi pezullon “The Masked Singer” në Australi

22 Gusht, 2020 - 8:55 pm

Koronavirusi ka bërë që të pezullohet “The Masked Singer”, një ‘reality show’ në Australi ku disa këngëtarë të famshëm do të performonin shfaqjen e tyre sonte.

Gjysma e tyre dolën pozitivë në testin për COVID-19.

BBC raporton se i gjithë ekipi, përfshirë këngëtarët e famshëm të maskuar, jurinë dhe mysafirët janë dërguar në vetizolim.

Shfaqja qe filmuar në Melbourne, që ishte qendër e infeksionit nga COVID-19.

Kjo shfaqje fillimisht kishte filluar në Korenë e Jugut më pas në vende tjera të Azisë, më vonë në SHBA dhe Australi. Shfaqja ka persona të famshëm që këndojnë por që janë të maskuar dhe identiteti i tyre nuk zbulohet derisa të bëhet votimi nga juria.

Të fundit

Të ngjajshme