Kur Anton Çetta mblidhte mijëra njerëz në pajtimin e gjaqeve (VIDEO)

3 Nëntor, 2020 - 4:16 pm

Humanisti me nam shqiptar, Anton Çetta do të mbahet mend kontibutin e tij të madh që e dha në pajtimin e gjaqeve mes shqiptarëve.

Në një video të publikuar së fundi në rrjetet sociale thuhet se Çeta arriti të tubonte mbi një gjysëm milioni njerëz në një tubim, në Kuvendin e VERRAVE TË LLUKËS, në Llukë të Epërme të Komunës së Deçanit, shkruan InfoPress.

“Plaku i urtë”, siç i kishte dhënë epitetin populli, kishte arritur të pajtonte me mijëra familje të hasmuara dhe dukuria e keqe e gjakmarrjes pothuajse ishte zhdukur krejtësisht deri kah mesi i viteve ’90.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F356407694529888%2Fvideos%2F624425044394817%2F&show_text=0&width=560

Të fundit

Të ngjajshme