займ на карту онлайн потребительский кредит

Likaj: Gjysmëvjetori i parë në shkolla përfundon më 18 dhjetor

1 Dhjetor, 2020 - 2:50 pm

Gjatë një vizite në komunën e Ferizajt, ministri i arsimit të Kosovës, Ramë Likaj ka folur edhe sa i përket vendimeve që do të merren për shkollat.

Likaj njoftoi sot se në kuadër të masave të reja për parandalimin e përhapjes së COVID-19, ministria e arsimit të Kosovës ka vendosur që gjysmëvjetori i parë në shkollat fillore të dhe mesme të përfundojë më 18 dhjetor të këtij viti, ndërsa gjysmëvjetori i dytë të fillojë më 11 janar 2021. / KultPlus.com

Të ngjajshme