‘Linja e Jetës’ shënon dy vjetorin e themelimit, vend i një vullneti të mirë

17 Nëntor, 2021 - 4:30 pm

Kohët e fundit dukuria e vetëvrasjes në Kosovë ka qenë një temë në përhapje e sipër, e gjithashtu ka shumë të atillë që nuk janë të gatshëm për të biseduar e diskutuar për këtë temë, shkruan KultPlus.

“Linja e Jetës” është krijuar pikërisht për t’i ndihmuar atyre personave të cilët kanë në mendje të lëndojnë vetën apo edhe të shkojnë deri në mendimin e vetëvrasjes.

Përmes një postimi në llogarinë zyrtare në “Facebook”, Linja e Jetës ka bërë të ditur se në përvjetorin e dytë të themelimit deri tani kanë trajnuar mbi 81 vullnetarë dhe numëron mbi 5500 orë funksionimi.

“Përderisa reflektojmë në këto dy vite që po lëmë pas, ne jemi mirënjohës për të gjithë ata që kanë qenë pjesë e këtij rrugëtimi dhe që e kanë ndihmuar Linjën e Jetës ta ofrojë shërbimin e saj pavarësisht sfidave të shumta të paraqitura gjatë kësaj periudhe.”, shkruhet mes tjerash.

‘Linja e Jetës’ është pikërisht vendi në të cilin të gjithë dëshirojnë të kontribuojnë në të mirën e përbashkët duke u mbledhur vullnetarisht. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme