Londër, shqiptarët me aktivitet për diversitetin gjinor

5 Nëntor, 2019 - 4:30 pm

Në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, në Londër, sot është zhvilluar një aktivitet mbi diversitetin gjinor dhe rëndësinë e tij në vendin e punës, njofton Fondit shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, shkruan KultPlus.com

“Një aktivitet mbi diversitetin gjinor dhe rëndësinë e tij në vendin e punës është zhvilluar në ambjentet e Foreign and Common Wealth Office, në Londër. Pjesëmarrëse të komunitetit shqiptar atje janë bërë pjesë, duke ndarë këtë moment të veçantë”, thuhet në njoftimin e tyre në Facebook.

Të ngjajshme