‘Lumturia është kur ajo që mendon, ajo që thua dhe ajo që bën janë në harmoni’

30 Janar, 2023 - 11:45 pm

Mahatma Gandhi është i njohur për bashkimin e më shumë se dyqind milionë njerëzve me frazat e tij paqësore, por veprimet e fuqishme. Edhe pse u vra në vitin 1948, njerëzit sot e shohin atë si një emblemë paqeje.

Një nga thëniet e tij më të famshme është se ai ka të bëjë me lumturinë.

“Lumturia është kur ajo që mendon, ajo që thua dhe ajo që bën janë në harmoni.” / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme