Maturantët po i testojnë njohuritë online përmes kuizit të Kolegjit Universum

23 Qershor, 2021 - 6:35 pm

Kolegji Universum ka lansuar kuizin online me pyetje të Testit të Maturës. Pas lansimit të kuizit maturantët treguan interesim të jashtëzakonshëm,duke ushtruar në të gjitha lëndët online dhe pa pagesë.


Përmes këtij kuizi online përveq që maturantët kanë mundësi ti testojnë njohuritë, Kolegji Universum po ju mundëson edhe të përfitojne BURSË STUDIMI deri në 50% për disa programe të caktuara si Biznes Menaxhment, Shkenca Politike, Shkenca Kompjuterike, Juridik, Dizajn Grafik dhe Gazetari Digjitale.


Linku i kuizit https://maturantat.universum-ks.org/. Afati i fundit për përfitim të bursave përmes këtij kuizi është 25 Qershor 2021.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth aktiviteteve të tilla kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

(Artikull i sponzorizuar nga Kolegji Universum)

Të fundit

Të ngjajshme