Mbyllet aplikimi për bursa 100% nga kompania zvicerane, 687 maturantë do ti nënshtrohen testit

9 Shtator, 2019 - 6:39 pm

Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency zyrtarisht kane mbyllur aplikimet për 40 BURSA TË PLOTA për 3 vite studimi dhe PUNËSIM të garantuar në Kompaninë Zvicerane.

687 maturantë do ti nënshtrohen testit këtë vit për 40 bursa të plota në Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Gjermane në Kolegji Universum dhe punësim të garantuar në kompaninë zvicerane. 

Projekt ky i ndërlidhjes së Akademisë dhe Industrisë që po implementohet për të dytin vit me radhë nga Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency

Përzgjedhja e studentëve do të bëhet përmes TESTIT në bazë të drejtimit i cili do të mbahet neser me 10 Shtator Grupi I sipas ketij orari 10:00-12:00 dhe Grupi II 13:00-15:00. Mëso më shumë https://bit.ly/31kG1A6

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo  telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum) / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme