Merkel në lot: Shifra e 509 të vdekurve në ditë është e papranueshme

9 Dhjetor, 2020 - 7:39 pm

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, është shfaqur e prekur gjatë një fjalimi të mbajtur në Bundestag teksa ka bërë një bilanc të infektimeve dhe të vdekjeve.

Sipas Merkel, 509 viktima në ditë nga CoVid-19, janë një shifër e papranueshme.

Merkel tha se numri i infektimeve po “vazhdon të jetë ende i lartë” dhe se duhet zvogëluar sa më shumë të jetë e mundur” “Nëse shkenca na lutet që t’i reduktojmë kontaktet, duhet ta respektojmë”. Megjithatë, kancelarja gjermane njohu edhe progreset që janë bërë dhe tani “po shikohet drita në fund të tunelit”.

Më poshtë video:

Të ngjajshme