Ministria e Arsimit: Bursat për studentët nuk u ekzekutuan shkaku i gabimeve teknike

30 Shtator, 2020 - 5:29 pm

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka njoftuar se mosekzekutimi i mjeteve për një pjesë të përfituesve të bursave (rreth 1 mijë studentë) ka ndodhur për shkak që listat e dorëzuara nga Institucionet e Arsimit të Lartë kanë pasur gabime teknike tek xhirollogaritë e studentëve.

“MASh ka punuar në rregullimin e këtyre xhirollogarive dhe pritet që së shpejti të dorëzohen për alokimin e mjeteve. MASh, gjithashtu bënë të ditur se, shuma e bursës së përfituar pritet që brenda pak ditës të ekzekutohet dhe asnjë student nuk do të mbetet pa përfitimin e mjeteve”, thuhet në komunikatën e lëshuar nga MASh.

MASh gjithashtu ka filluar me procedurat për hapjen e konkursit të bursave për vitin akademik 2020/2021./ KultPlus.com

NjoftimNjoftim rreth mosekzekutimit të mjeteve për bursa të studentëve elitarë për vitin akademik 2019/2020Ministria…

Gepostet von Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH am Mittwoch, 30. September 2020

Të ngjajshme