Ministria e Kulturës publikon përfituesit e thirrjes publike nga Fondi i Rimëkëmbjes Ekonomike

11 Dhjetor, 2020 - 5:00 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur përfituesit nga thirrja publike për mbështetje financiare të projekteve kulturo-artistike, shkruan KultPlus.

Ky konkurs ishte i hapur si një ndihmë financiare nga pjesa e dytë e Fondit të Rimëkëmbjes Ekonomike, teksa tanimë janë publikuar edhe artistët dhe veprimtarët e kulturës të cilët kanë fituar mbështetjen.

Lista e përfituesve përbëhet nga fushat si: diplomacia kulturore, arti pamor, filmi, sektori i industrisë kreative, teatri, diversiteti dhe dialogu kulturor, muzika, promovimi, shkrim dhe trashëgimia kulturore.

Listën e përfituesve mund ta gjeni këtu: https://www.mkrs-ks.org/repository/docs/Lista_e_perfitueseve.pdf   / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme