Mjeku shqiptar në Londër tregon përvojën e tij me Covid-19 (VIDEO)

22 Prill, 2020 - 1:30 pm

Mjeku tregon për betejën personale dhe profesionale me COVID-19.

Adrian Fandi është një ndër mjekët shqiptarë me një karrierë të suksesshme në Angli dhe me një përvojë 30-vjeçare në fushën e mjekësisë. Mjeku tregon për betejën personale dhe profesionale me COVID-19 dhe mposhtjen e koronavirusit, transmeton albinfo.ch.

Ani pse ishte i prekur me koronavirus, ai ishte shumë i dhënë për punën e tij profesionale. Ai tregon se kishte tre ditë jo të mira në përballimn e koronavrusit, por që me pas secilën ditë bënte më mirë.

Shiko videon për historinë e tij personale:

Të fundit

Të ngjajshme