MKRS hap konkurs për dizajnimin e logos së Operës së Kosovës: Fituesi shpërblehet me 2,500 euro

10 Nëntor, 2021 - 10:30 am

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, shpall konkurs publik për dizajnimin e Logos së institucionit Opera e Kosovës, përcjellë KultPlus.

“Të drejtë konkurimi kanë të gjithë artistët nga Kosova, rajoni dhe bota dhe ideja më e mirë e përzgjedhur do të shpërblehet me 2,500 euro”, thuhet mes tjerash në njoftimin e MKRS.

Vlerësimin e këtyre propozimeve do ta bëjë një komision i themeluar nga MKRS, derisa në website janë vendosur edhe kriteret e duhura./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme