‘Mollëkuqja’ mbështet protestën e sotme në Ferizaj pas vrasjes së vajzës 18 vjeçare

24 Gusht, 2021 - 3:30 pm

Pas vrasjes së 18 vjeçares, në Ferizaj ka nisur protesta e thirrur nga Qendra Kosovare për Studime Gjinore.

M.O u dërgua e pa jetë në spitalin e Ferizajit nga dy persona të dyshuar për vrasjen e saj.

Dardan Krivaqa, i dyshuari kryesor për vrasjen e saj është arrestuar sot nga policia.

Për vrasjen e 18-vjeçares nga Ferizaj ka reaguar edhe Qendra për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja”.

Në një postim në Facebook, thuhet se e mbështesin protestën që do të zhvillohet sot në Ferizaj.

“Mollëkuqja mbështet protestën e cila zhvillohet sot në Ferizaj pas vrasjes së vajzës 18 vjeçare. Femicidi është në përmasa pandemike – dhe autoritetet flejnë gjumë!Policia, prokuroria dhe shteti i cili nuk parandalon vrasjet e grave i kanë duart me gjak. Asnjë ma shumë!”-thuhet në njoftim./KultPlus.com

Të ngjajshme