MSh u bën thirrje të vaksinohen grave shtatëzëna, nënave gjidhënëse dhe atyre që planifikojnë shtatzëni

1 Shtator, 2021 - 2:08 pm

Inkurajohen gratë shtatëzëna, nënat gjidhënëse dhe gratë që planifikojnë shtatzëni, të vaksinohen për të mbrojtur veten nga COVID-19.

Vaksinimi është detyrë qytetare dhe vetëm përmes vaksinimit mund të mbrojmë vetën, familjen dhe vendin, thuhet në thirrjen e MSh-së.

Dr.Pranvera Zejnullahu-Raci, u ka bërë apel grave që të vendosin për vaksinim, pasi thotë se nënat gjidhënëse duke u vaksinuar ndihmojnë edhe në shtimin e imunitetit të foshnjes së tyre.

Të fundit

Të ngjajshme