“Na vaftë mbarë”, Elhaida Dani fillon punën si drejtoreshë artistike e Festivalit të 63-të në RTSH

20 Qershor, 2024 - 1:33 pm

Këngëtarja e njohur shqiptare, Elhaida Dani, ka njoftuar se ka marrë rolin e ri si Drejtoresha Artistike e Festivalit të Këngës në Radiotelevizionin Shqiptar.

Ajo ka shkruar se ky festival ka një rëndësi të madhe për të, sepse është rritur në atë skenë dhe e ka të qartë se sa e veçantë është për të gjithë.

“Të jesh pjesë e këtij eventi madhështor është një privilegj dhe një përgjegjësi e madhe që e marr me shumë seriozitet. Patjeter nuk do jem vetëm por do kem ekipim tim të profesionistëve më të mirë në Shqipëri, të cilët do i bëjmë të ditur në ditët në vazhdim”, ka shkruar këngëtarja.

Tutje, Dani është shprehur se do të jetë rigoroze në të gjitha fazat e punës, në mënyrë që ky festival të jetë më i miri ndonjëherë, dhe se është e lumtur se po merr mësime nga më të mirët si Sanremo, direkt në selinë e Rai.

“Këto mësime të vlefshme do t’i sjell me vete në vendin tonë për të bërë më të mirën për festivalin tonë të dashur”, ka shtuar ajo.

Të ngjajshme