QBD publikon fjalorin fjalorin dygjuhësh për fëmijë, shqip-frëngjisht

20 Korrik, 2020 - 12:29 pm

Qendra e Botimeve për Diasporën vë në dispozicion të fëmijëve në Diasporë, një tjetër fjalor dygjuhësh për fëmijë: fjalorin shqip-frëngjisht, në formatin e-book.

Fjalori, shumë i dobishëm për mësuesit dhe fëmijët në Diasporë dhe jo vetëm, mund të shkarkohet falas për të gjithë në faqen zyrtare të QBD.

Fjalori dygjuhësh për fëmijë është konceptuar për fëmijë të moshës deri në 6 vjeç dhe shoqërohet me ilustrime të përzgjedhura me kujdes për t’i qartësuar dhe për t’i konkretizuar edhe më shumë fjalët duke i bërë ato edhe më të kuptueshme për fëmijët.

Ky fjalor synon t’u japë fëmijëve të Diasporës një lëndë të pasur për të përmirësuar njohuritë e tyre në gjuhën shqipe, por gjithashtu mund të jetë shumë i vlefshëm edhe në procesin e mësimdhënies.

Kliko për të shkarkuar fjalorin për fëmijë shqip-frëngjisht. / KultPlus.com

https://drive.google.com/file/d/1QSL1Sjh9Oam7UieT2R62DyVoEbi8An-H/view

Të fundit

Të ngjajshme