займ на карту онлайн потребительский кредит

“Nata e Rumit” sjell poezi të poetit persian nën interpretimin e Art Pashës

24 Korrik, 2020 - 2:00 pm

Të premten më 31 korrik, nga faqja e Kinema “Jusuf Gërvalla” do të transmetohen poezi të poetit persian Rumi, të interpretuara nga Art Pasha.

Të shkëputura nga vepra “Libri i Dashurisë”, poezi për dalldinë dhe mallin e shumë poezi tjera të sufistit dhe poetit më të famshëm do të ju përcjellin për disa minuta, por edhe do të ju përmbushin gjithsesi në Natën e Rumit.

Kjo ngjarje mundësohet me mbështetjen e Bashkimit Europian në kuadër të projektit “Hapësirat Kulturore të Kosovës” që implementohet nga Anibar, Lumbardhi, 7Arte dhe Pogon.

“Përmbajtja e kësaj ngjarje është në përgjegjësi të Anibar dhe jodomosdoshmërisht reflekton pikëpamjet e Bashkimit Europian”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Të ngjajshme