Në Shqipëri hapet konkursi fotografik me temë nga bujqësia dhe turizmi

2 Qershor, 2020 - 10:30 pm

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural e Shqipërisë, njoftoi se programi “Zhvillimi i Qëndrueshëm Rural” (SRD), në bashkëpunim me FUJIFILM Albania, kanë hapur edicionin e dytë të konkursit fotografik me temë nga bujqësia dhe turizmi.

Ky konkurs i drejtohet të gjithë fotografëve të rinj (18-40 vjeç) nga e gjithë Shqipëria, për të marrë pjesë në aktivitetin e fotografisë me tematikë bujqësinë dhe turizmin në Shqipëri.

Fotografitë duhet të jenë punime origjinale nga aktivitete apo ngjarje reale nga zonat rurale të vendit.

Fotot mund të shfaqin aktivitete bujqësore, turizëm rural, agroturizëm, jetë në fermë.

Konkurrentët për të aplikuar duhet të postojnë tri fotot që kanë përzgjedhur, në facebook, apo instagram duke përdoruar hashtagun dhe duke plotësur në linkun përkatës një cv të shkurtër të tyre. Aplikimet mbyllen në datën 30 qershor 2020.

Konkursi do të shpallë 3 çmime fituese nga FUJIFILM, të cilët do të shpërblehen me aparat fotografik profesional. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme