Në Singapor, urina po shndërrohet në birrë të pijshme

26 Maj, 2022 - 11:52 am

Është një lloj i ri i birrës që shitet në një fabrikë në Singapor me një përbërës shumë unik.

NewBrew është bërë nga një lëng i cili riciklohet nga ujërat e zeza, filtrohet dhe pompohet në furnizimin me ujë të Singaporit.

Agjencia e ujit të Singaporit ka lansuar pijen, e cila është e disponueshme në dyqane dhe bare.

E gjitha kjo është bërë për të rritur ndërgjegjësimin për çështjet e mungesës së ujit në vend dhe zgjidhjet inovative që ajo ka dalë për të zgjidhur këto probleme. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme